Recensies

UITSTEKEND
19 recensies op
Jur Wiersema
Jur Wiersema
18. Augustus, 2021.
In samenwerking met de mooie drone beelden van Tim hebben we een mooie productie gerealiseerd!
Lees verder
Alice Wildeboer
Alice Wildeboer
16. Juni, 2021.
De aankomst van ons huwelijk, op het prachtige Slot Zeist, wilden we graag vastgesteld hebben met een drone. Dankzij Tim zijn inzet is er een mooie film tot stand gekomen waar wij ontzettend blij mee zijn. De locatie is waanzinnig goed in beeld gekomen en zelfs de sfeer van de dag is voelbaar. Tim is uiterst flexibel en professioneel, wij kunnen hem dan ook van harte aanbevelen.
Lees verder
Kai Schumacher
Kai Schumacher
15. Juni, 2021.
Tim denkt goed mee in oplossingen, erg prettig om mee samen te werken. Werkzaamheden met succes afgerond.
Lees verder
Voss - Film.
Voss - Film.
25. Mei, 2021.
Zeer tevreden over de professionele service, samenwerking en geschoten dronebeelden van Tim. Meerdere keren ingehuurd voor zowel binnen als buiten filmopdrachten. Uiteraard wordt er door Tim eerst gekeken naar de mogelijkheid voor het filmen met een drone op binnenlocatie. Zeker een aanrader!
Lees verder
Dick van Ravestein
Dick van Ravestein
18. Mei, 2021.
Tim heeft voor Vrijbuiter mooie beelden gemaakt van ons tentenveld bij Gorinchem. Hij heeft foto's en filmpjes gemaakt die we voor veel doeleinden kunnen gebruiken. Heel fijn dat hij goed meedenkt en dat we uiteindelijk zo samen tot een prachtig eindresultaat zijn gekomen.
Lees verder
raimond nome
raimond nome
11. Mei, 2021.
Contactt gezocht met Tim I.v.m. Filmen van onze boerderij in de volle bloei met de tulpen. Super service en meedenkend in tijd en datum. Uiteindelijk heeft dit prachtige beelden opgeleverd van ons paleis. Een aanrader
Lees verder
Eric van der Linden
Eric van der Linden
20. September, 2020.
Voor het filmen van de triathlon van Schagen contact gezocht met Tim van dronepiloothuren. Tim is een professioneel bedreven drone filmer, beelden waren van hoge kwaliteit. Veel variatie ook in type beelden vanuit verschillend perspectief. Een aanrader als je iemand zoekt die je beelden vanuit de lucht voor je verzorgt!
Lees verder
Dennis Middelkoop
Dennis Middelkoop
14. September, 2020.
Lees verder
Erna de Groot
Erna de Groot
2. September, 2020.
Bedankt Tim, voor de fijne samenwerking bij de oplevering van het nieuwbouwproject De Duinen van Velison Wonen. We zijn blij met de mooie dronebeelden!
Lees verder
Vita Waas
Vita Waas
19. Mei, 2020.
Prettige samenwerking gehad met Donepiloot! De opdracht was een filmpje van een vakantiewoning. Er is meteen de juiste sfeer vastgelegd! Mooie beelden van goede kwaliteit. Ook fijn dat de documenten snel aangeleverd worden!
Lees verder